Руският президент Владимир Путин призна, че за него няма нищо

...
Руският президент Владимир Путин призна, че за него няма нищо
Коментари Харесай

Путин: Руската ваксина дава 97% защита, ще се ваксинирам, когато е възможно

Руският президент Владимир Путин призна, че за него няма нищо по-ценно от директното другарство с жителите на страната, което дава опция да чуе мненията им по значими за Русия проблеми, съобщи ТАСС.

В началото на годишната си конференция през днешния ден президентът посочи, че не счита деянията от този тип за официални и им придава огромно значение.

Естествено имам голям поток от информация за събитията в страната и тя идва при мен по разнообразни канали, само че няма нищо по-ценно от директното другарство с хората у нас, с жителите на Руската федерация. Няма нищо по-ценно от това да чуя мнението им за това по какъв начин живеем, какво ни занимава и какво би трябвало да създадем, с цел да живеем по-добре, уточни Путин.

Русия посрещна казуса с пандемията почтено и частично по-добре от други страни. В изискванията на пандемия съветската медицина се появи по-ефективна, в сравнение с в други страни. Хората в Русия още веднъж потвърдиха какъв брой е значимо сплотяването пред лицето на една опасност, акцентира водачът на федерацията.

Нивото на отбрана, обезпечавано от съветската ваксина против ковид, доближава 97 на 100, напомни Владимир Путин, като сподели, че това е една добра ваксина.

Путин показа, че към момента не се е ваксинирал, само че добави, че ще го направи , когато това бъде допустимо за неговата възрастова категория, съобщи Франс прес. Президентът е на 68 години.

Той сподели, че е убеден в нуждата от всеобща имунизация против вируса, добавя ТАСС.

Държавният глава изрази убеденост, че съдействието сред фармакологичната компания АстраЗенека с Русия ще бъде положително. За това съдействие бе обявено по-рано този месец. АстраЗенека също създава ваксина против Ковид-19.

Говорейки за пандемията, Путин прикани да не се разисква въпросът за това кой е отговорен за появяването на ковид, а по какъв начин да се окаже помощ на хората и страните да преодолеят пандемията.

Тази година форматът на годишната конференция на Путин е необикновен поради ограниченията против разпространяването на коронавирусната зараза. Руският президент дава отговор на въпроси по видеоконферентна връзка от резиденцията си " Ново Огарьово " край Москва. Шестнайсетата конференция включва детайли от различен формат с присъединяване на президента - " Пряката линия ", която трябваше да се състоя по-рано тази година, само че беше анулирана. Въпроси могат да задават освен публицистите в интернационалния пресцентър, само че и жители от разнообразни райони на Русия. Акредитираните съветски и задгранични публицисти са към 770 или два и половина пъти по-малко спрямо предходната година.

Пресконференцията стартира в 12 московско или 11 ч. българско време и е излъчена директно по федералните телевизионни канали. Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков съобщи, че събитието ще бъде задоволително дълготрайно и съдържателно. Средното времетраене на годишните конференции на президента Путин е към 4 часа.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР