Руският президент Владимир Путин поздрави по видеовръзка режисьора за 75-ата

...
Руският президент Владимир Путин поздрави по видеовръзка режисьора за 75-ата
Коментари Харесай

Путин вдигна онлайн наздравица за ЧРД на Никита Михалков

Руският президент Владимир Путин поздрави по видеовръзка режисьора за 75-ата му годишнина и алегорично пи шампанско с него за празника, заяви ТАСС.
" За страдание не мога в този момент да ви подаря знакови и забавни за вас движимости, само че обезателно ще го направя. При първа такава опция ще го сторя персонално. Сега желая още веднъж да Ви поздравя, и без значение, че работният ден още не е завършил, алегорично желая да подвигна тази чаша за Ваше здраве ", сподели президентът и виртуално " чукна " чашата на събеседника си.
 Откъс от Територията на моята обич на Никита Михалков Откъс от " Територията на моята обич " на Никита Михалков
Никога не съм губил възприятието за генезис. Дори тогава, когато не съм съзнавал, че то съществува. Усещах го като шума на виталните соко...
" И аз ще направя този фокус. За Ваше здраве ", и също взе чашата в ръка.
По-рано през днешния ден Путин подписа декрет, с който удостоява Михалков със звание " Герой на труда ". Режисьорът благодари по видеовръзката на президента за оценката.
" Честно да Ви кажа, Владимир Владимирович, с голямо неспокойствие научих за тази премия. За мен това е велика премия. Но дано кажа, че нашата специалност е такава, че в нея самичък нищо не можеш да свършиш, по тази причина тази премия, несъмнено, е и премия за всички мои прелестни другари и съратници, с които работя. Абсолютно откровено разделям тази премия с тях, тъй като без тях нищо не би се получило ", акцентира Михалков.
Режисьорът поздрави президента и за неговия рожден ден, който беше на 7 октомври. Михалков даде обещание да подари на Путин новоиздадената книга за историята на рода Михалкови от XV-XVII век. Режисьорът увери, че самият той и целият му жанр ще продължат да служат на отечеството.
 Никита Михалков основава лична киноакадемия Никита Михалков основава лична киноакадемия
Ръководителят на Съюза на кинематографистите на Русия Никита Михалков разгласи, че основава лична киноакадемия. Тя ще стартира работа прочие..
. Син е на създателя на химна на Съветския съюз и на Руската федерация Сергей Михалков и на писателката и преводачка Наталия Кончаловска. През 1963 година дебютира на екран в комедията " Аз вървя из Москва " на Георгий Данелия. Като режисьор снима трагикомедии, притчи и военни филми. Сред най-популярните му филми са " Пет вечери ", " Свой измежду непознати, непознат измежду свои ", " Няколко дни от живота на И.И.Обломов ", " Незавършена пиеса за механично пиано ", " Изпепелени от слънцето ", " Сибирският бръснар " и други.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР