Руският президент Владимир Путин повтори днес оправданията на войната си

...
Руският президент Владимир Путин повтори днес оправданията на войната си
Коментари Харесай

Путин: Русия даде превантивен отпор на агресията

Руският президент Владимир Путин повтори през днешния ден оправданията на войната си в Украйна, обвинявайки Запада, че не му е оставил различен излаз, с изключение на да нападне прилежащата страна и да аргументи големи човешки и материални загуби на нея и на личната си страна.

Говорейки преди обичайния Деветомайски церемониал на Червения площад в Москва в 75-я ден на войната, Путин съобщи, че Западът е възнамерявал да употребява Украйна за кавга с рускоезичното население с Донбас и е считал да я въоръжи нуклеарно.

Няма никакви без значение открити обстоятелства в поддръжка на неговите причини, употребявани преди съветското навлизане в Укрйна.

“Today I want to address our armed forces and our Donbas fighters, you’re fighting for the victory of your land”

President Putin calls for a minute`s silence for Russians killed in WWII and soldiers fighting for Russia in eastern Ukraine
— BBC News (World) (@BBCWorld)

„ Всичко показваше, че конфликтът с неонацистите, бандеровците, на които заложиха Съединени американски щати и техните младши сътрудници, ще бъде неминуем. Видяхме по какъв начин се развива военната инфраструктура, по какъв начин започнаха да работят стотици задгранични съветници, имаше постоянни доставки. от най-модерните оръжия от страните от НАТО “, сподели Путин.

" Опасността нарастваше всеки ден. Русия даде предпазен отпор на експанзията. Това беше наложително, навременно и само вярно решение, решение на суверенна, мощна, на самостоятелна страна ", добави той.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР