Руският президент Владимир Путин похвали руските оръжейни продажби и обясни,

...
Руският президент Владимир Путин похвали руските оръжейни продажби и обясни,
Коментари Харесай

Путин хвали руските оръжейни продажби на фона на санкции

Руският президент Владимир Путин похвали съветските оръжейни продажби и изясни, че през последната година продажбите в чужбина не престават да се усилват, оповестява АП.

Изказвайки се на среща с висши служители, Путин съобщи, че през тази година износът на оръжие се чака да доближи 13 милиарда $ , което съгласно него надвишава продажбите от предходната година с повече от 2 милиарда $.

Руският президент добави, че позициите на Москва на световния оръжеен пазар не престават да се ускоряват, макар западните наказания .

Руските оръжия за чужбина тази година включват доставката на ракетни системи С-400 за Турция - договорка, която разгневи Вашингтон. Путин съобщи, че в този момент съветските производители на оръжие имат задгранични поръчки на обща стойност 50 милиарда $ .

По време на срещата Путин прикани съветските чиновници да извърнат особено внимание на продажбите на оръжие в Африка и да покажат " еластичен " метод към доставките и заплащанията .

Русия бе хазаин на срещата на върха в Африка през октомври в опит д а разшири обсега си на континента посредством реклама на военна помощ и стопански планове .

Путин акцентира смисъла на продажбата на оръжие на членове на Организацията на Договора за групова сигурност, на Общността на самостоятелните страни и други обичайни сътрудници.

Друг основен фактор за конкурентоспособността е " навременният и първокласен ремонт и поддръжка на оборудването ", добавя Путин, призовавайки за основаване на повече ремонтни уреди в чужбина , за аварийни елементи за съветски хардуер.
 Путин ускорява въздействието на Русия в Африка с обща среща с 43 африкански водачи
Путин ускорява въздействието на Русия в Африка с обща среща с 43 африкански водачи

" Вече има подобаващ миг за това ", разяснява президентът на Египет
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР