Руският президент Владимир Путин подписа законите за анексирането на контролираните

...
Руският президент Владимир Путин подписа законите за анексирането на контролираните
Коментари Харесай

Зеленски съобщи за нов успей на украинската армия, Русия нанесе удари с ирански дронове

Руският президент Владимир Путин подписа законите за анексирането на следените от съветската войска територии в Украйна, до момента в който украинската войска заяви за триумф на контранастъплението си в тези региони. Украинските въоръжени сили са освободили още три села в южната Херсонска област, съобщи украинският президент Володимир Зеленски:
Прочетете още
" Само през последните 24 часа, обитаемоте места Нововоскресенское, Новогригоривка, и Петропавловка бяха освободени и нормализирани от подправения референдум в Херсонска област. Придвижването продължава ".

Украинската войска заяви,  че е отвоювала територии в източните елементи на Луганска област и е постигнала прогрес в контраофанзивата си в Донецк, Харков и Херсон, като съветските елементи са изтласкани напълно на юг от западния бряг на река Днепър.

Русия за първи път e нанесла удари с създадени в Иран дронове против региона на Киев, оповестиха от Украйна. Десетки пожарникари бяха изпратени да гасят пламъците в Бeла Церква, на към 75 км южно от столицата.

Според украински публични представители множеството удари са нанесени с създадени в Иран дронове камикадзе. Украйна заяви за поредност сходни съветски офанзиви през последните три седмици, само че ударът против Бела Церква към този момент е най-близкият до Киев.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР