Руският президент Владимир Путин определи разговорите с американския си колега

...
Руският президент Владимир Путин определи разговорите с американския си колега
Коментари Харесай

Путин: Тръмп е възпитан човек

Руският президент Владимир Путин дефинира диалозите с американския си сътрудник Доналд Тръмп като приятни и доброжелателни, само че изрази страдание за незадоволителното време за разискване на целия комплекс от руско-американските връзки, заяви ТАСС.

След края на срещата на върха на Азиатско-тихоокеанското икономическо съдействие публицист зададе на Путин въпрос дали е изпитал персонално навика на президента на Съединени американски щати за мощно здрависване. Руският президент съобщи, че не познава навиците на Тръмп и двамата не се познават добре.

"Но президентът на Съединени американски щати се държа извънредно правилно и благожелателно ", акцентира съветският държавен глава, определяйки разговора с американския си сътрудник като естествен. Тръмп е "възпитан човек, прелестен в общуването и при взаимна работа ", добави Путин.

"За страдание имаме малко време, към този момент не съумяваме да поговорим по-подробно за целия комплекс от нашите връзки, а има какво да се разиска - и в областта на сигурността, и в областта на икономическите взаимоотношения, които през днешния ден са на практика нулеви ", съобщи той. Без подозрение би трябвало да се откри опция за осъществяване на руско-американски договаряния, в това число на ниво президенти, акцентира Путин.

Според него повода да не бъде проведена среща сред двамата президенти в коридорите на срещата на АТИС са протоколни формалности и разликите в графика им на работа. "Не се е случило нищо ужасно ", увери той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР