Руският президент Владимир Путин оправда нахлуването в Украйна пред препълнен

...
Руският президент Владимир Путин оправда нахлуването в Украйна пред препълнен
Коментари Харесай

На стадион Лужники Путин се зарече, че Русия ще изпълни целите си в Украйна

Руският президент Владимир Путин оправда нахлуването в Украйна пред претъпкан футболен стадион в петък, само че отразяването на речта му по държавната телевизия беше ненадейно прекратено, което Кремъл дефинира като механически проблем.

Руският президент Владимир Путин излезе на сцената на стадион " Лужники " в Москва по време на празничен концерт-митинг във връзка осмата годишнина от присъединението на Крим към Русия, предадоха Ройтерс и ТАСС.

Путин се обърна към хилядите събрали се на трибуните, като приветства военната акция на Русия в Украйна, която Кремъл назовава " специфична военна интервенция ". Той даде обещание на десетките хиляди хора, развяващи съветски флагове и скандиращи " Русия, Русия, Русия ", че всички цели на Кремъл ще бъдат реализирани.

Ние знаем какво би трябвало да създадем, по какъв начин да го създадем и на каква цена. И ние безусловно ще осъществим всичките си проекти ", сподели 69-годишният Путин на митинга от сцена, украсена с лозунги като " За свят без нацизъм " и " За нашия президент ", " За Путина " - " За Путина - for Putin ", съобщи Ройтерс. Много от плакатите, издигнати от множеството, включваха признака " Z ", който съветските сили употребяват като претекст в Украйна.

Президентът сподели също, че бойците, които се бият в " специфичната военна интервенция " в Украйна, са показали единството на Русия. " Рамо до рамо, те си оказват помощ, поддържат се и при потребност се пазят от патрони с телата си като братя. Такова единение не сме имали от дълго време ", посочи Путин.

Путин изчезна ненадейно от екраните по средата на речта си, до момента в който възхваляваше героизма на участващите във военните дейности съветски военни, означи Франс прес. Телевизия " Русия 24 " стартира внезапно да демонстрира други моменти от същото събитие, публични речи и известни песни.

15 минути по-късно малкия екран продължи да излъчва речта на президента на запис.

Крим трябваше да бъде изваден от унизителното положение, в което се намираше, до момента в който не беше част от Русия, акцентира Путин, представен от ТАСС. " Има неща, които не са видни незабавно с невъоръжено око. Те имат фундаментален темперамент: газоснабдяване, енергоснабдяване, комунални услуги, възобновяване на пътната мрежа, градеж на нови пътища, автомагистрали и мостови преходи ", добави съветския президент, съгласно който Крим и Севастопол са били в унизително състояние, до момента в който са били в състава на друга страна. Киев " финансираше тези територии на по този начин наречения остатъчен принцип ", съобщи съветският държавен глава.

Как Кремъл изясни изгубването на президента от екрана

Руското президентство заяви, че механически проблем е повода за прекъснатото лъчение на речта на Владимир Путин. Цитиран от организация РИА Новости, представителят на Кремъл Дмитрий Песков уточни, че става дума за нередовен сървър.

По-късно малкия екран излъчи на запис цялата тирада, завършила единствено няколко секунди след спирането на картината с Путин. След края ѝ президентът слиза от сцената, до момента в който хиляди фенове на стадиона с 80 000 места развяват съветски флагове.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР