Руският президент Владимир Путин няма намерение да се ваксинира срещу

...
Руският президент Владимир Путин няма намерение да се ваксинира срещу
Коментари Харесай

Путин нанесе сериозна вреда на руската ваксина

Руският президент Владимир Путин няма желание да се имунизира против ковид с първата записана в света ваксина „ Спутник V ”, разгласи представителят на Кремъл Дмитрий Песков, представен от Дарикнюз.

По думите на Песков президентът не желае да става доброволец на имунизацията преди да стартира всеобщо ваксиниране в страната.

„ У нас още не е почнало необятно имунизиране, тъй че, несъмнено, в качеството на доброволец президентът не може да вземе присъединяване във имунизирането. Просто това е невероятно “, съобщи Песков в отговор на въпрос на медийната компания РБК.

Припомня се по какъв начин Путин се похвали с регистрацията на първата ваксина още на 11 август, въпреки че „ Спутник V ” въобще не бе минал през наложителната трета фаза на тестванията. Тогава президентът даже разгласи, че една от дъщерите му е била имунизирана.

Втората съветска ваксина - „ ЭпиВакКорона “, бе регистрина 2 месеца след първата, и тя преди трета фаза на тестванията, през които минаха до момента 2 ваксини на западни компании.

На 20 ноември самият Путин подсигурява, че и двете ваксини отговаряли на най-важните условия: били безвредни и ефикасни.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР