Руският президент Владимир Путин каза, че по въпросите на сигурността

...
Руският президент Владимир Путин каза, че по въпросите на сигурността
Коментари Харесай

Путин обясни как ракети на Запада удрят Москва до пет минути

Руският президент Владимир Путин сподели, че по въпросите на сигурността Русия е била „ сложена “ на такава линия, от която няма накъде да отстъпи, цитира думите му съветският вестник “Российская газета “.

„ Искам на всички да стане ясно, както у нас, по този начин и в чужбина, на нашите сътрудници, с цел да е ясно: това даже не е границата, която не желаеме някой да минава. Въпросът е, че към този момент няма къде да отидем ", сподели той в изявление за програмата „ Москва. Кремъл. Путин “ по телевизионния канал „ Россия-1 “.

Президентът означи, че откакто Западът достави ракетни системи на Украйна, те ще стигнат за четири до пет минути до Москва.
свързани новини7297на 24.12.2021
" Е, къде да отидем тогава? Просто ни докараха до такова положение, че би трябвало да им кажем: Спрете! Това е целият смисъл ", сподели Путин.

Президентът акцентира, че отговорът на Русия за разширението на НАТО на изток може да бъде доста друг. Окончателното решение зависи от предложенията на съветски военни специалисти, сподели президентът.

Но главната цел на Руската федерация е да реализира съглашения със Запада за гарантиране на сигурността на страната.

" Нашето предложение е намерено и разбираемо. Искахме обществеността както на Русия, по този начин и на Украйна, и обществеността на Европа, Съединените щати, да схванат каква е нашата концепция, какво бихме желали да използван по време на този преговорен развой. Аз не виждам нищо неприятно тук “, сподели Путин, визирайки предлагането на РФ за гаранции за сигурност.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР