Руският президент Владимир Путин иска победа на всяка цена, а

...
Руският президент Владимир Путин иска победа на всяка цена, а
Коментари Харесай

Наш дипломат каза защо Путин може да използва ядрено оръжие

Руският президент Владимир Путин желае победа непременно, а това може да го накара да прибегне и до нуклеарно оръжие, счита някогашният дипломат на България в Съединени американски щати Елена Поптодорова.

Според дипломатката Путин има фиксация върху успеха. Преговорите са още по-отдалечени, посочи тя в изявление за Българска национална телевизия.

-->

Възможно е съветският президент да посегне към нуклеарните оръжия, добави Поптодорова. Путин ще нападна Украйна по други способи, с цел да резервира патово състояние, счита тя.

Трудната обстановка, в която е Путин, ще има отражение върху всички останали, сподели тя. Путин ще би трябвало да взима сложни решения, по думите й. Войната ще продължава и идната година, посочи Поптодорова. Вариант за съветския президент е готовност. Това обаче ще постави завършек на мита за специфична военна интервенция и ще значи публично влизане във война, съгласно нея.

Ердоган може да покаже доброжелателност и индиферентност и точно в Турция да се водят мирни договаряния, по мнението й.

За Елена Поптодорова речта на Урсула фон дер Лайен за положението на Европейски Съюз е била реалистична. Тя предвижда недоволства поради стягането на коланите.

В срещата Русия-Китай тя вижда обсесия със Съединени американски щати.

На крал Чарлс трети няма да му е елементарно, предвижда дипломатът. Скоро пред него ще се изправят редица проблеми, по думите й.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР