Руският президент Владимир Путин говори за стратегията в страната -

...
Руският президент Владимир Путин говори за стратегията в страната -
Коментари Харесай

Путин допуска Русия да използва разработките на САЩ за обезоръжаващ удар ВИДЕО

Руският президент Владимир Путин приказва за тактиката в страната - тактиката на ответния удар. Според президента, когато бъдат изстреляни противников ракети, " стотици наши ракети " ще бъдат във въздуха, преди вражеските ракети да паднат върху Русия. Ще бъде невероятно да ги спрем.

Путин не изключи Москва да одобри разработките на Съединени американски щати по въпроса за личната си сигурност. Говорим за тактиката за нанасяне на обезоръжаващ удар.

По време на диалог с публицисти в Бишкек Владимир Путин напомни, че Русия в миналото се е отказала от потреблението на крилати ракети, в това число наземни. САЩ не са се отказвали от тях. Сега и Русия ги има.

„ Съединените щати имат доктрина за превантивния удар – първо. Второ, те създават обезоръжаваща ударна система. Какво е това? Това е удар със модерни високотехнологични средства, които би трябвало да бъдат нанесени в контролни точки, да лишат врага от тези системи за ръководство “, изясни Путин.

Руският президент добави още, че съветските крилати ракети са по-модерни и ефикасни от тези на Съединени американски щати.

Владимир Путин напомни, че Русия има отговор единствено на контраудар, без секрети.

„ Нашата тактика формулира отговор на контраофанзива, тук няма секрети. Това е нашата система за ранно предизвестие, която открива изстрелвания на ракети в посока на територията на Руската федерация. След това стартира отговорът. Ние постоянно организираме учения на нашите нуклеарни сили. Ние осведомяваме сътрудниците за тях, те вършат същото. Веднага откакто получим уведомление за удар, стотици наши ракети са във въздуха от наша страна. Невъзможно е да се прехванат стотици ракети “, сподели Путин.
Междувременно съгласно английския вестник The Times, базирайки се на източник в Пентагона, Съединени американски щати към този момент не не разрешават на Киев да нанася удари по Русия. Пентагонът " ревизира " оценката за опасността от Москва.

„ Все още използваме същите калкулации за ескалация, само че страхът от това се е трансформирал спрямо началото. Ситуацията се промени “, споделят осведомени.

„ Ние не споделяме на Киев: „ Не удряйте руснаците (в Русия или Крим) “. Не можем да им кажем какво да вършат. От тях зависи да решат по какъв начин да употребяват оръжията си “, прибавиха в Пентагона.

Източниците на изданието допълват, че фамилиите на руснаци не би трябвало да бъдат цел на военните от въоръжените сили на Украйна. САЩ се опълчват на унищожаването на съответни лица. Твърди се, че " Украйна следва тези указания ".

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР