Руският президент Владимир Путин е разпоредил на правителството да разследва

...
Руският президент Владимир Путин е разпоредил на правителството да разследва
Коментари Харесай

Жител на Подмосковието разкри какво се е случило минути преди Ан-148 да се разбие в полето

Руският президент Владимир Путин е разпоредил на държавното управление да проверява случая с пътническия аероплан Ан-148 в Московска област и е изказал съболезнованията си по отношение на трагичния случай. Това заяви представителят на президента Дмитрий Песков.   „ Президентът разпореди на държавното управление да сътвори специфична комисия по отношение на злополуката в Подмосковието”, сподели Песков.

На летището в Орск към този момент има екип от лекари и психолози, които работят с роднините на починалите.

По данни на пресслужбата на Оренбургска област, по-голямата част от пасажерите - над 60 души, са били поданици на региона.
Местен гражданин описа, че пътническият аероплан е летял малко накривен, след което е паднал в Раменския регион. По думите му, преди случая не се е чул звук.

Според локални метеоролози времето не е причина за злополуката. „ Времето в региона на злополуката се обуславя от атмосферния фронт, облачността е 10 бала. Метеорологичните условия са комплицирани, само че все пак разрешават да се извърши както политане, по този начин и кацане”, разясняват експертите.

Припомняме, че пътнически аероплан на Саратовските авиолинии изчезна от радарите малко след излитането си от летище " Домодедово ". На борда на машината е имало 71 души. Всички те са починали. Според една от версиите лайнерът се е сблъскал в хеликоптер на съветските пощенски служби.

По случая се води следствие.

Превод: БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР