Руският президент ще направи колосална грешка и ще бъде предаден

...
Руският президент ще направи колосална грешка и ще бъде предаден
Коментари Харесай

Гадателката на Берлускони предрече кой ще предаде Путин

" Руският президент ще направи колосална неточност и ще бъде предаден от своите генерали. Новата Русия ще бъде построена от новата олигархия, която е надалеч от Путин “. Това предвижда пред „ Марица “ Теодора Стефанова, гадателката на някогашния италиански министър председател Силвио Берлускони.  Тя счита, че съветският президент изпуска контрола над тактиката си заради вътрешен боязън и подозрения.

Стефанова изрази вяра, че скоро ще се стигне до развръзка на военните дейности в Украйна. „ Няма да има нито победител, нито надвит. Дано дипломацията и разсъдъкът надделеят “, разяснява още гадателката на Берлускони. Тя счита, че Китай ще изиграе огромна роля за вразумяването на Путин.

Стефанова предсказа и политически земетресения у нас. " Правителството на Кирил Петков ще държи властта още към 3 месеца и през юни ще падне. В началото на лятото напрежението у хората ще ескалира и по този начин до края на годината ще се стигне до предварителни избори ", твърди тя.

По думите й никой министър от това държавно управление не е квалифициран – фалове следват един след различен. „ В сегашната коалиция има напрежение, а ГЕРБ настава крепко за предварителен избор дружно с Движение за права и свободи. Стефан Янев ще изяде главата на Корнелия Нинова. В неговия план има млади и готови хора. Българска социалистическа партия си отива и се разцепва. Мая Манолова също ще е нова опция “, сподели Стефанова.

 

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР