Руският президент излезе с историческо послание към Федералното събрание, а

...
Руският президент излезе с историческо послание към Федералното събрание, а
Коментари Харесай

Путин се похвали с новото ядрено оръжие

Руският президент излезе с историческо обръщение към Федералното заседание, а половината от речта му бе отдадена на новите типове въоръжение, включително и нуклеарно. „ Никой не ни слушаше, в този момент ни чуйте “, съобщи Путин, комуто следва следващото присъединяване в президентските избори през март т.г. - на 18 март. В продължение на няколко минути Путин разказваше за най-новото в съветската отбранителна индустрия, а по време на изявлението му бе показано 3D видео на изстрелването на балистична ракета „ Сармат “, снабдена със система за превъзмогване на противоракетна защита (ПРО), написа Actualno.com.

Руският президент упрекна Съединени американски щати в развиването на ПРО по целия свят и означи, че съветската отбранителна индустрия не стои на едно място и измисля способи за превъзмогване на тези системи. Ракетният комплекс „ Сармат “ с тежка междуконтинентална балистична ракета към този момент не е признат на въоръжение. Той би трябвало да смени ракетния комплекс „ Воевода “, като главно средство за доставка на нуклеарно оръжие в Русия.

Кореспондентът на CNN Матю Ченс разяснява: " Изведнъж тонът на речта се промени и Владимир Путин стартира да приказва за така наречен „ Неуязвими ракети “, които са били изпитано неотдавна. Според Ченс всичко това е било направено, с цел да провокира „ патриотични усеща “ при руснаците дружно с това да подаде сигнал до Съединени американски щати. Междувременно на уеб страницата на министерството на защитата на Русия има известие, че стартира гласоподаване за избор на новите мостри на съветското въоръжение, показано от Путин.

Журналистът от Gizmodo Мат Новак е разгледал детайлно видеата с проява на опциите на съветското оръжие. По думите му на едно от тях бойните глави падат върху околност, която доста наподобява на Флорида.

Военният коментатор на BBC Джонатан Маркус написа: " Акцентът на президента Путин върху мощната Русия, която модернизира нуклеарния си боеприпас, подсещаше сходните изказвания на американския му сътрудник Доналд Тръмп, направени в последните месеци. “ Кметът на Екатерингбург Евгений Розман подсети, че " по време на залеза на Третия райх хитлеристите истерично са внушавали на популацията вяра за ново оръжие. "

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР