Руският премиер Дмитрий Медведев пристигна в България на двудневно посещение.

...
Руският премиер Дмитрий Медведев пристигна в България на двудневно посещение.
Коментари Харесай

Борисов посрещна Дмитрий Медведев пред паметника на Незнайния войн

Руският министър председател Дмитрий Медведев дойде в България на двудневно посещаване. Той бе посрещнат от премиера Бойко Борисов с публична гала пред храм-паметника "Свети Александър Невски " и двамата понесоха венци пред паметника на Незнайния войник.

В посрещането участваха и вицепремиерът Екатерина Захариева, министърът на стопанската система Емил Караниколов, министърът на туризма Николина Ангелкова, енергийният министър Теменужка Петкова и общественият министър Бисер Петков. На церемонията участва и президентът на "Газпром " Алексей Милер.

Основните тематики, които ще бъдат разисквани от делегациите на България и Русия, са в енергетиката, стопанската система и туризма.

Засилени ограничения са за сигурност в София поради визитата на съветската делегация. По време на визитата на Медведев поетапно ще бъдат затваряни улици в централната градска част. От 14 часа няма да има достъп площад "Народно заседание ".

От Министерство на вътрешните работи предизвестяват, че ще се следи прецизно за нарушавания на пътя. Строго ще се санкционира шофирането в спешната лента. Предвидени са санкции до 1000 лева и наказване - лишаване на книжката за три месеца.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР