Руският певец Филип Киркоров влезе в черния списък с клиенти

...
Руският певец Филип Киркоров влезе в черния списък с клиенти
Коментари Харесай

Баленсиага забрани на Филип Киркоров да купува дрехите им, защото подкрепя Путин

Руският артист Филип Киркоров влезе в черния лист с клиенти на първокласната фешън марка " Баленсиага ". Причината за това е поддръжката му към съветския президент Владимир Путин и към нахлуването на бойците му в Украйна, оповестява уеб сайтът " Наблюдател ", съобщи.

За възбраната му да пазари от френския бранд се схваща от изявление на Киркоров, качено в ютуб.

" Всички знаят, че съм фен на модата. " Долче и Габана ", " Луи Витон ", " Балмейн " - всички постоянно ме чакат с отворени прегръдки. Аз съм от вида клиенти, които в действителност се интересуват от това, което носят и по какъв начин излизат на сцената. Тази заран към този момент се преоблякох три пъти... По едно време стилистът ми получи позвъняване от бутика на " Баленсиага " в Монако: " Не можем повече да продаваме неща на Филип Киркоров, тъй като той поддържа режима на президента Путин ", споделя артистът.

Киркоров решил да тества възбраната и опитал да си купи чанта от бутика на марката в Дубай. Продавачката обаче му посочила, че има възбрана.

" Обадих се и на мой другар в Съединени американски щати и го помолих да купи облекла на мое име, отказали са му ", добавя Киркоров. Той е получил особено писмо от френския бранд, в което се показва, че възбраната му да пазари от тях в действителност е поради поддръжката му към Путин. И въпреки артистът да акцентира, че това решение не го тормози, тъй като има други фешън марки, които са подготвени да работят с него, то юристите му щели да приготвят дело против стилната марка за засегнатост.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР