Руският парламент ще разгледа закон, позволяващ конфискация на пари, ценности

...
Руският парламент ще разгледа закон, позволяващ конфискация на пари, ценности
Коментари Харесай

Руските депутати ще обсъдят изземването на имущество на онези, които „дискредитират“ армията

Руският парламент ще прегледа закон, допускащ конфискация на пари, полезности и друга благосъстоятелност от тези, за които се счита, че популяризират „ съзнателно погрешна информация “ за военните дейности на Москва, сподели почитан народен представител.

Вячеслав Володин, ръководител на Държавната дума, написа в обява в Telegram в събота, че е създаден законопроект в опит да се санкционират „ негодници “, които „ изливат тиня “ върху Русия и нейните бойци, участващи във войната в Украйна, който наближава двугодишната си граница.

Той сподели, че законопроектът ще бъде импортиран в Думата, която е долната камара на съветския парламент, в понеделник.

Предложената мярка ще се ползва за тези, които обществено подбуждат към „ екстремистки действия “ или приканват за въвеждане на наказания против Русия, изясни представителят.

Би било използвано и за тези, които „ дискредитират “ въоръжените сили, престъпно закононарушение според закон, признат като част от репресиите на Москва против несъгласието, след...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР