Руският опозиционер Алексей Навални ще излежава присъдата си в Изправителна

...
Руският опозиционер Алексей Навални ще излежава присъдата си в Изправителна
Коментари Харесай

Ето къде Навални ще излежава присъдата си

Руският опозиционер Алексей Навални ще излежава присъдата си в Изправителна колония №2 Владимирска област, написа Комерсант ", базирайки се на " Ярновости ", които цитират източник от Федералната работа за осъществяване на наказванията. В момента Навални е в следствения арест в град Колчугино. Политикът е превозен във Владимирска област на 26 февруари. Официално удостоверение на тази информация няма.

Изправителна колония №2 се намира в град Покров, Владимирска област. Градът е на към 100 километра източно от Москва. Владимирска област е част от Централния федерален окръг на Русия, прецизира news.bg. На 26 февруари шефът на Федералната работа за осъществяване на наказванията Александър Калашников удостовери, че Навални ще лежи в наказателна колония.

44-годишният съветски опозиционер бе арестуван на летище " Шереметиево " в Москва по-малко от час след идването си от Германия, където се възстановяваше 5 месеца от отравяне с новичок, което се допуска, че е по заповед на президента Владимир Путин.

Руски съд постанови, че той би трябвало да лежи в пандиза 2 година и 8 месеца за нарушение на условна присъда от 2014 година Преди 7 година Навални бе наказан условно на 3 година и 6 месеца затвор, само че срокът на отнемане от независимост е понижен, защото съвсем година опозиционерът бе под домакински арест.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР