Руският министър на финансите Антон Силуанов даде висока оценка на

...
Руският министър на финансите Антон Силуанов даде висока оценка на
Коментари Харесай

Русия твърди, че е открила антидот срещу санкциите на Запада

Руският министър на финансите Антон Силуанов даде висока оценка на ограниченията, създадени от неговото министерство в отговор на санкционния напън против Русия, оповестява, базирайки се на съветски медии. 

Според него страната е " разкрила антидот " за наказателните ограничения, които Европейски Съюз и Съединени американски щати постановиха на Руската федерация откакто Москва стартира по този начин наречената " огромна военна интервенция " в УКрайна.

" Общото достижение, изключително на Министерството на финансите на Руската федерация, е, че разработихме цялостен набор от ограничения за отговор на тази сложна обстановка. Вече имаме приблизителна стратегия за деяние, стратегия за решения по отношение на това по какъв начин би трябвало да градим стопанската система, финансите. Вече имаме избрани предписания за работа в такива ограничавания ", акцентира Силуанов.
" Вече се научихме да реагираме на рестриктивните мерки, с които би трябвало да живеем. Намерихме антидот за тези наказания ", посочи финансовият министър.

След като страните от Европейския съюз се споразумяха за осмия пакет от наказания против Русия, цената на всички търговски ограничавания възлиза на към 123 милиарда евро.

Тази сума се равнява на 40% от общия оборот на артикули и услуги сред Москва и Европейски Съюз за 2021 година

Редица други страни отвън Европейски Съюз също постановиха наказания на Москва поради нашествието ѝ в Украйна.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР