Руският концерн Газпром извършва профилактични работи на газопровода Северен поток

...
Руският концерн Газпром извършва профилактични работи на газопровода Северен поток
Коментари Харесай

Кремъл: Политиците от ЕС карат гражданите да умират от инсулти, щом видят сметките за ток

Руският тръст " Газпром " прави профилактични работи на газопровода " Северен поток " тогава, когато е планувано по устав, защото следи за сигурността на доставките, съобщи представителят на Кремъл Дмитрий Песков, представен от ТАСС.

Песков приказва пред малките екрани " Росия 1 " и " Росия 24 ". Той бе запитан за какво на " Северен поток " не се прави профилактика допустимо най-често с оглед оръжейните доставки от Европа за Украйна, разяснява организацията.

" Газпром " десетилетия наред печелеше добро име като благонадежден поръчител на енергийната сигурност, благонадежден снабдител. И ние сме уверени, че " Газпром " не е направил нито една стъпка, която да разклати това добро име ", акцентира Песков.

Според него " европейските пишман политици " работят неуместно, като отхвърлят ремонт на инсталациите за " Северен поток ". " Щом европейците напълно неуместно вземат решение да се откажат от сервизното обслужване на своето съоръжение, по-точно на оборудването, което е благосъстоятелност на " Газпром ", виновността е на тези политици, които са взели решението за наказания ", сподели представителят на Кремъл.

Песков посочи, че тези политици " карат в този момент своите жители да умират от инсулти, щом видят сметките за електрическа енергия " . " А в този момент, когато се захлади, нещата ще се влошат още повече ", предвижда той.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР