Руският историк Дмитрий Чернишевски сподели във своята прогноза за следващата

...
Руският историк Дмитрий Чернишевски сподели във своята прогноза за следващата
Коментари Харесай

Историкът Дмитрий Чернишевски: През 2023 г. Путин "ще умре" с помощта на най-приближените си, а Пригожин ще бъде ликвидиран още на следващия ден

Руският историк Дмитрий Чернишевски показа във своята прогноза за идната година. Според него е доста евентуално през 2023 година Путин да напусне освен властта, само че и живота. Поражението във войната с Украйна може да докара до подобен излаз, счита историкът.
 
" Ето и моята прогноза за 2023 година Путин ще почине, само че не от естествена гибел - ще му помогне неговото най-близко обграждане. Няма да изкара 2023 година Няма да се изненадам, в случай че той си отиде още през март (т.г., бл. ред.). След гибелта на Путин в Русия ще стартира страшна битка за власт ", ​​прогнозира Дмитрий Чернишевски.
 
Що се отнася до ориста на Пригожин, историкът твърди, че той ще бъде премахнат още на идващия ден след гибелта на Путин, а издирването на членовете на бандата на Вагнер ще стартира в цяла Русия. " Тези хора с оръжие в ръце ще бъдат унищожени на място без съд и следствие. Защото самото битие на тази ЧВК през днешния ден е източник на див боязън за ръководещата съветска администрация (...) Това е боязън, който съветският хайлайф не е изпитвал от времето на Берия. Тя не е подготвена да се помири с този боязън (...) Сега не става дума за обстоятелството, че са били лишени от извършване на покупки в Милано. Тежък чук ги заплашва... И те се опасяват от него. В ръководещата класа на Русия страхът консолидира волята за елиминиране както на президента, който стана източник на този боязън, по този начин и на инструмента на този президент (...) Нито ЧВК на Пригожин, нито самият Пригожин, нито кадировците ще надживеят Путин. Пригожин ще бъде погубен ден след гибелта на Путин, а Кадиров ще издържи още малко, ще се опита да провежда нещо като протест в Чечня, само че самите чеченци ще го унищожават ", означи историкът.
 
Той счита, че властта в страната ще бъде поета от човек, който до тогава ще заеме поста министър-председател. Вероятно ще бъде Михаил Мишустин. " Именно репресиите против Пригожин и Кадийров ще му обезпечат нужната поддръжка от страна на ръководещата администрация... Елиминирайки Пригожин, ръководещият хайлайф ще се сплоти към " законния правоприемник " – министър-председателя. След като получи поддръжката на апарата, той ще може да стартира нужните стъпки за евакуиране на страната от войната, като по този метод в допълнение укрепва властта си. Той ще се обърне към Украйна с предложение за мир, ще разгласи изтеглянето на войските, началото на договаряния, в които ще се съгласи да отстъпи всичко, хванато от Путин (...) След като демобилизира мъжете, той ще получи поддръжката на популацията, което ще въздъхне с облекчение и ще каже: " Слава Богу, войната свърши ", споделя мнението си съветският историк.
 
Той посочи, че даже и при сходен сюжет няма да може да се избегне крахът на Русия. Според историка новият водач на Русия не би трябвало да се бори с този развой, по-добре е да разреши на тези райони, които го желаят, да се отделят.
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР