Руският диктатор Владимир Путин по време на предаване на живо

...
Руският диктатор Владимир Путин по време на предаване на живо
Коментари Харесай

Армията на Путин не е толкова силна, колкото изглежда

Руският деспот Владимир Путин по време на предаване онлайн на 14 декември разгласи числеността на армията си, която се бие против Украйна: 617 000 души. В същото време той признава, че към този момент е изгубил към 300 000 от своите бойци в тази война.Но не би трябвало да се има вяра нито на първата, нито на втората цифра, оповестена от Путин - първата е пресилена, а втората е занижена.

Ясно е, че съветската войска е многочислена, само че числеността не взема решение всичко. Обучението на военните и тяхната поддръжка е извънредно значимо, а страната-агресор Русия има дългогодишни проблеми с това.Това съобщи за Obozrevatel някогашният заместник-началник на Генералния щаб на въоръжените сили на Украйна генерал-лейтенант Игор Романенко.

Затова окупаторът ползва самобитен филтър на бойното поле: първо провежда щурмове на „ месо “, в които хвърля най-слабо квалифицирания контингент. След това в борбата влизат по-обучени и опитни оживели от предходни интервенции, а най-после излизат " елитните " елементи, уточни Романенко.

По принцип би трябвало да се подходи сериозно към всичко, което приказва Путин. Той е част от пропагандната осведомителна система, която самичък сътвори. Според мен с това той се пробва да покаже на своите жители какъв брой мощни са, какъв брой хора могат да докарат в Украйна. И в действителност има доста хора. Виждаме това от информацията, която идва от фронтовата линия. Имат огромни запаси. Но равнището им на подготовка е едва, уточни Романенко.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР