Руският бизнесмен Роман Абрамович планира сензационно да стане собственик на

...
Руският бизнесмен Роман Абрамович планира сензационно да стане собственик на
Коментари Харесай

Абрамович се появи! Сензационен обрат

Руският предприемач Роман Абрамович възнамерява сензационно да стане притежател на футболен клуб, само че отвън рамките на Европа. Според бразилското издание „ Fanaticos “, някогашният губернатор на Чукотка има интерес към клубове в южноамериканската страна, написа Блиц.

Счита се, че един от обектите на интерес от страна на Абрамович е втородивизионния Лондрина. Приоритет въпреки всичко си остава опцията за покупка на първокласен клуб. В Бразилия има информации, че Атлетико Минейро и Сао Пауло търсят вложители.
-->
Роман Абрамович се е насочил към пазаруването на клуб в Бразилия, защото няма опция да прави покупко-продажби в Европа и евентуално това го отклонява от проектите да се снабди с тим в Турция. Южна Америка е един от дребното разновидности, където 56-годишният паралия може да реализира съществени футболни триумфи на международно равнище.

Както е известно, към този момент близо една година Роман Абрамович е в европейски лист на хора, които търпят наказания поради околните си връзки с съветския президент Владимир Путин. Листата беше направена след военната инвазия на съветската войска на територията на Украйна. Именно поради глобите богаташът се видя заставен да продаде британския Челси, който през месец май беше платен от американеца Тод Боули.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР