Руският астролог Тамара Глоба предупреждава, че животът през първия месец

...
Руският астролог Тамара Глоба предупреждава, че животът през първия месец
Коментари Харесай

Астролог посочи 5 зодии, чийто живот ще се преобърне на 180 градуса през декември

Руският астролог Тамара Глоба предизвестява, че животът през първия месец на зимата може да се преобърне на 180 градуса за пет зодии, даже да желаят успокоение и домакински уют. Факт е, че звездите предсказват ​​тревожен декември, което значи, че идва времето за смяна.

Рак

Забравете за служебните отговорности и обърнете внимание на фамилията си – това поучава представителите на знака Глоба. Роднини, оставени без грижи и внимание, могат да причинят неприятности и Раците ще би трябвало да се оправят с зародилите проблеми. Затова е по-добре да отделите малко време за тях, с цел да не съжалявате по-късно.

Раците, които са пропуснали своя късмет, ще могат да схванат притчата за пеперудата по пътя: дребни събития ще ги доведат през декември до световни промени в живота им и какви ще бъдат те, зависи единствено от шанса и концентрацията на Раците.

Така че на работа ще има ненадейно командировка, която ще докара до огромен план. Отговорността ще е голяма, а резултатът още по-голям. Невероятно, само че Раците ще могат да сменят работата и метода на живот и да отпразнуват Нова година в изцяло друга, необикновена атмосфера.

Близнаци

Животът им, по заповед на звездите, може да се обърне в нова посока. Но Близнаците не би трябвало да се опасяват от смяна: тяхната планета-покровител Меркурий ще обърне всички промени по най-благоприятния метод. Най-добро ще е развиването на събитията в работата. Тук ексцентричният метод на Близнаците ще им разреши да вземат дейно решение в границите на плана, което ще разреши на представителите на знака да се повдигнат едно равнище по-високо в очите на своите сътрудници.

Любознателността на отделенията на Меркурий ги кара да не помнят за съня, увлечени от професионален пъзел, тъй че тези, които имат хронични болести, би трябвало авансово да слагат сламки и да се грижат за здравето си. Лекотата в живота на Близнаците ще ги зареди с нови усещания, което ще се отрази и на персоналната сфера. Така че компликациите от последните години ще бъдат измити от неизпитани до момента чувства.

Лъв

Декември за кралете на Зодиака е времето да покажете лукса на природата си пред другите. За разлика от представители на други съзвездия, Лъвовете не би трябвало да хвърлят всичките си старания в кариерата и персоналния си живот. Напротив, те би трябвало да помнят своите близки.

Личното пространство, което те по лична воля ще могат да споделят с кръг от близки, би трябвало да бъде освободено от специфични грижи. Лъвовете би трябвало да попият, да покажат дипломатичност и да се отърват от пристрастеностите.

Те би трябвало да помнят възприятието си за комизъм и да се отнасят към проблемите в професионалната сфера с равнодушие и мъдрост. Роднините би трябвало да изяснят, че кралското самообладание не е безкрайно и леко да покажат зъби.

Лъвовете през декември ще бъдат прави в съвсем всичко, като се изключи парите. Те ще ги харчат с доста по-висок %, в сравнение с да печелят нови. За да не бъдете в ролята на просяци през януари, Глоба поучава да намалите апетита. И обърнете внимание на стомашно-чревния тракт, поучава тя, през този интервал може да има доста проблеми.

Скорпион

Подозрителността на този знак през декември може да докара до неприятни последствия, съвсем до злополука, в случай че Скорпионите решат да схванат отношението си към персоналната сфера. Те би трябвало да си спомнят многото си увлечения в миг, когато почтеният флирт на втората половина ще провокира предпочитание за скандал.

За вашето лично успокоение си коства да поддържате естествени връзки с първия. Глоба поучава да прикриете раздразнителността, наследена от Плутон, и да започнете да блестите, което ще се хареса повече на другите и ще докара до това, което желаете.

Не би трябвало да предприемате никакви завършения в професионалната област, тъй като можете освен да разрушите много неприятно връзките с сътрудници и близки, само че в това време да загубите работата си, което, почтено казано, въобще не е толкоз неприятно. Звездите имат вяра, че животът безусловно ще се преобърне за Скорпионите, които са изпуснали обстановката отвън надзор, а следствията ще би трябвало да се оправят до пролетта. Ако съумеят да се сдържат, то краят на годината въпреки всичко ще е сполучлив.

Козирог

През декември необщителните Козирози могат да отпият глътка любовна напитка и вместо да обобщават финансовата година, да се впуснат в сантиментални завършения. Звездите, съгласно Глоба, нямат нищо срещу, тъй като представителите на този знак имат доста натурален сексапил, който от дълго време си коства да употребявате. Декември няма да донесе провали в тази област на Козирозите.

В компликациите на декември, съгласно логиката на звездите, не логиката и пресметливостта и даже не постоянството на знака, а сърдечните импулси ще оказват помощ. Благодарение на тях упоритите ще се провиснал малко и ще намерят професионално решение с минимални загуби. Въпреки че са вероятни непредсказуемо държание на сътрудниците и негъвкавост на клиентите, належащо е задоволително внимание, с цел да се поправя това.

В региона на здравето е време да забравите за напрежението и да се отпуснете. Разходете се, отидете на басейн, поучава Глоба.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР