Руските затворнически власти измислиха нов начин да тормозят опозиционния руски

...
Руските затворнически власти измислиха нов начин да тормозят опозиционния руски
Коментари Харесай

Тормозят Навални в затвора – пращат в карцера му некъпан от 2 месеца затворник


Руските затворнически управляващи измислиха нов метод да тормозят опозиционния съветски политик Алексей Навални. Този път в килията на каторжния изолатор, в която Навални лежи постоянно, бил препълнен втори лишен от независимост. Но не кой да е, а човек, който от 2 месеца не се е къпал и, за наказване, бил лишен от всевъзможни предмети за хигиена – сапун, паста за зъби, тоалетна хартия и прочие

Това споделя самият Навални в своя Телеграм канал, до който има достъп от време на време.

„ За следващ път се получи изумително съвпадане. Този човек от два месеца пушел на едно и също неразрешено за пушене място (в санитарното поделение, б.р.) и никой не му обръщал внимание. Вкарват ме в изолатора и той мигновено е глобен за нарушаването. Явно на някой му е хрумнало да направи задушната килия ми още по-задушна и непоносима, по тази причина на индивида му дали 15 денонощия изолатор за погрешно пушене “, написа иронично Навални.

„ Особената хубост в тази ситуация е, че през последните месеци индивидът не се е къпал и не са му давали даже обикновени хигиенични такъми. Сами разбирате, че ми го пращат към този момент маринован. Използват индивида като тампон с бактерии “, споделя лютият зложелател на Путин, а филмът по неговия живот неотдавна завоюва най-големите международни награди за писмено кино – БАФТА и Оскар.

Че Алексей Навални е още веднъж в наказателния изолатор, стана ясно преди 3 дни. По негови думи този път са го пратили в карцера, тъй като „ погрешно се показал “ пред затворническото шефство. Политикът е пандизчия от повече от 2 години и това не е първият случай, при който в килията му „ прибавят “ втори човек. Досега обаче бяха все преди малко изписани от инфекциозното поделение – недолекувани от хепатит, грип, ковид. В резултат той се разболя тежко през февруари. Адвокатът му заяви, че са го „ лекували “ със свръхдози антибиотици, от които той получил затруднения на черния дроб и измършавял с още 7 кг.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР