Руските войски не спират да атакуват Украйна. Киев зависи от

...
Руските войски не спират да атакуват Украйна. Киев зависи от
Коментари Харесай

Тръмпистът и председател на Камарата на представителите Майк Джонсън е един от най-мощните съюзници на военнопрестъпника Путин

Руските войски не стопират да нападат Украйна. Киев зависи от противовъздушната защита, която от своя страна зависи от американската помощ. Тази помощ в този момент е пленник на ръководителя на Камарата на представителите на Съединени американски щати Майк Джонсън, който " е един от най-мощните съдружници на съветския президент Владимир Путин ", пишат за  CNN  Амелия Глейзър и Марси Шор.
 
" В Киев всички са привикнали с войната. Те не могат да я подценен, само че са привикнали с ритъма на живота, завършен от комендантския час и въздушните офанзиви, които могат да пресечен всичко във всеки един миг. Те знаят, че дебатът дали Западът може да успокои Путин, като го увери, че НАТО в никакъв случай няма да се разшири, или дали Украйна в този момент би трябвало да вдигне бялото знаме и да договаря, е неправилен. Путин и неговите съдружници възприеха политиката на заличаване, в името на самото опустошение. А украинците знаят, че нито договаряния, нито капитулация са вероятни. Те са решени да продължат да живеят ", се споделя в публикацията.
 
Киев има най-хубавата противовъздушна защита в Украйна, а страната не разполага с запаси, с цел да обезпечи същата отбрана за други градове. Отбелязва се, че по време на една от последните офанзиви против Киев - на 21 март - украинските военни са свалили всички цели.
 
Адмирал Роб Бауер, ръководител на военния комитет на НАТО, застанал пред аудитория на Киевския конгрес за сигурност няколко часа по-късно, означи, че украинската противовъздушна защита е свършила впечатляваща работа тази заран, прихващайки всяка ракета, изстреляна по Киев.
 
" Няма нещо, което да не можеш да направиш. Единственото, от което се нуждаете, е нашата помощ ", сподели той. Но нова помощ не идва, означават създателите на колонката на уеб страницата на CNN. Съединените щати в действителност прекъснаха доставките за Украйна, а противовъздушната защита бързо изчерпва запасите от муниции. Въпрос на седмици или дни е те да свършат.
 
" Лоялният на Тръмп (който не стопира да хвали Путин) Майк Джонсън, държи 42 милиона души за заложници в Украйна. В цяла Украйна децата непрекъснато биват погребвани под руините, убивани от ракетни офанзиви на Кремъл. Украинците знаят, че животът им зависи от това дали Джонсън ще внесе спомагателен законопроект за националната сигурност в Камарата на представителите.
 
Авторите означават, че в Полша, Литва, Латвия и Естония знаят, че животът им също зависи от това. Те осъзнават, че войната може да премине границите им когато и да е и че украинците също се бият за тяхата независимост. И французите, и германците също постепенно стартират да схващат, че " сме на прага на трета международна война ".
 
" Путин, със своите петродолари, има доста повече военни запаси от Украйна. Нещо повече, той не се колебае да постави ръка на националното благосъстояние на Русия – или да залее цялото й население с кръв. Когато животът на другите хора не значи нищо за вас, вие сте с развързани ръце ", заключават създателите.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР