Руските военнослужещи и правоохранителни органи положиха усилия да защитят сигурността

...
Руските военнослужещи и правоохранителни органи положиха усилия да защитят сигурността
Коментари Харесай

Путин след опита за преврат: Руските военнослужещи и правоохранителни органи спряха гражданска война

Руските военнослужещи и правоохранителни органи поставиха старания да защитят сигурността на хората в миг на опит за въоръжен бунт и на процедура избавиха страната от революция, съобщи през днешния ден президентът Владимир Путин, представен от ТАСС.

 

" Вие защитихте конституционния ред, живота, сигурността и свободата на нашите жители, опазихте родината ни от разтърсвания, в действителност спряхте революция ", сподели Путин на гала в Кремъл, на която награди военнослужещи и бойци, отличили се в хода на събитията в Русия този уикенд.

 

Руският президент Владимир Путин изнесе тирада пред към 2 500 членове на националната армия на площада в Кремъл, която стартира с едноминутно безмълвие за военните водачи, починали при опита за бунт в петък и събота, предадоха международните организации. 

 

Путин съобщи, че народът и армията на страната са се обединили, с цел да се опълчат на разбунтувалите се наемници. Той благодари на силите за сигурност за вярната им работа и съобщи, че де факто са предотвратили революция. 

 

Редом с Путин беше министърът на защитата Сергей Шойгу, чиято оставка частните бойци от Вагнер желаеха по време на протеста си. 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР