Руските военни унищожават американски танкове в зоната за специална военна

...
Руските военни унищожават американски танкове в зоната за специална военна
Коментари Харесай

Песков: Американските танкове горят, същото ще се случи и със самолетите на САЩ

Руските военни унищожават американски танкове в зоната за специфична военна интервенция (СВО), същото ще се случи и с американските самолети, в случай че Съединени американски щати решат да ги доставят на Украйна. Това съобщи прессекретарят на съветския президент Дмитрий Песков, оповестява ТАСС.

„ Американските танкове минават през територията на Русия. Това е неприятно, само че те карат до избрана точка и по-късно изгарят. Ще продължим да ги унищожаваме. И в случай че там летят американски самолети, не се и колебая, че нашите военни също ще се погрижат тези самолети да горят и да се разрушават ", уверен е Песков.

Той също по този начин акцентира, че Западът си играе с огъня, обсъждайки нуждата да изпрати свои бойци в Украйна. Песков предизвести, че сходни полемики рискуват да доведат до „ утежняване на обстановката ".

Представителят на Кремъл уточни, че главното за Москва е да реализира задачите си, а Руската федерация постоянно ще бъде отворена за политически и дипломатически разновидности за постигането им.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР