Руските власти включиха днес мрежа от регионални офиси на опозиционера

...
Руските власти включиха днес мрежа от регионални офиси на опозиционера
Коментари Харесай

Русия включи мрежа от регионални офиси на Навални в списъка на екстремистките организации

Руските управляващи включиха през днешния ден мрежа от районни офиси на опозиционера Алексей Навални в своя лист на организациите, забъркани в терористична и екстремистка активност, предадоха международните организации. Решението е било взето от съветската Федерална работа за финансов мониторинг (Росфинмониторинг). Вчера политически съдружници на рецензия на Кремъл обявиха, че по този начин или другояче ще разформироват " Щабовете на Навални ", защото управляващите желаят да ги забранят, отбелязва Ройтерс.

Франс прес показва, че мрежата се състои от 37 офиса. Московски съд преглежда искане за оповестяване на организацията на опозиционера " Фонд за битка с корупцията " за екстремистка. Това би разрешило на съветските управляващи да арестуват деятели и да им замразяват банковите сметки, отбелязва Ройтерс. ТАСС показва, че правосъдното съвещание всъщност ще се състои на 17 май.

Самият Навални, най-яростният политически съперник на президента Владимир Путин, изтърпява в наказателна колония присъда от две години и половина затвор за нарушение на изискванията по своя условна присъда за заграбване на средства, която съгласно него е политически стимулирана.

Руските управляващи ускоряват натиска и върху свързани с опозиционера организации, откогато той бе арестуван през януари и наказан на затвор през февруари, отбелязва Ройтерс.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР