Руските власти съобщиха, че са готови окончателните резултати от т.нар.

...
Руските власти съобщиха, че са готови окончателните резултати от т.нар.
Коментари Харесай

Див скандал с референдумите! Искат Русия вън от всичко живо!

Руските управляващи оповестиха, че са подготвени окончателните резултати от така наречен референдуми в Украйна. Вече са преброени всички бюлетини, споделят държавните медии в Москва.

Както се очакваше, с огромно болшинство печели отговорът за отделяне от Украйна. Според резултатите, над 96% от гласувалите са подкрепили присъединението към Москва.
-->
В Украйна водачите на самопровъзгласилите си републики се чака публично да изискат присъединение към Русия. В петък е планувана тирада на съветския президент. Според английското военно министерство тогава Путин ще разгласи анексирането на окупираните региони. Украйна и западните страни жигосаха вота.

Референдумите се организираха в ненормални условия. Руската войска не управлява напълно нито една от четирите области, където имаше гласоподаване. А на територията на всичките се водят бойни дейности. Не е ясно кой е дал своя вот, нито дали го е направил непринудено. Украйна и съдружниците й преглеждат оповестеното в Москва като още един опит за ескалация на войната.

Украинският президент Володимир Зеленски пък прикани Русия да бъде лишена от участие в Съвета за сигурност на Организация на обединените нации и да бъде изключена от всички интернационалните организации.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР