Руските власти са възбудили наказателно дело за смъртта на бившия

...
Руските власти са възбудили наказателно дело за смъртта на бившия
Коментари Харесай

Руските власти разследват поредна мистериозна смърт около енергийните гиганти

Руските управляващи са възбудили наказателно дело за гибелта на някогашния топ-мениджър на „ Лукойл “ Александър Суботин, който по-рано бе открит мъртъв в мазе на къща в Митищи, Московска област. Както прецизира източник от правоохранителните органи пред ТАСС , проверяващите ще създадат и експертиза за съществуване на опиати в кръвта му.
 
„ На 8 май Бърза помощ получава известие за загуба на схващане вследствие на инфаркт. Пристигналият на повикването доктор е установил гибелта на Суботин. По обстоятелството на гибелта му е формирано наказателно дело, което се обработва от Министерство на вътрешните работи Митищи “, декларира събеседникът на организацията.
 
Според него по случая са назначени редица експертизи, „ в това число съдебномедицинска експертиза, която би трябвало да откри както повода за гибелта, по този начин и положението му, преди лекарите да дойдат в селска къща в Московска област “.
 
Съгласно версията на електронното издание, нещастието се е случила в в къщата на локалния шаман Магуа в Подмосковието. Знахарят и брачната половинка му отдавна практикуват лечители в частния си дом. По-специално, те лекуват разнообразни болести благодарение на екзотични животни. Предлагат да вземем за пример лекуване с отровна жаба. Правят прорез на кожата на пациента, капят там отрова от жаба, след което индивидът стартира да повръща и... идва облекчение.
 
Нещата не минават без свръхестествен съставен елемент - в къщата се приканват духове, принасятсе животни в жертва, пуска се кръв. Съобщава се, че предприемачът е посещавал шамана повече от един път, употребявайки неговите нетрадиционни услуги за лекуване. Така че този път той пристигнал да помоли за помощ от махмурлук.
 
Но в разгара на сесията на Суботин му прилошава - сърцето му се свива. Шаманът не извикал кола за спешна помощ, а дал на болния да изпие сърдечни капки и го приспал в мазето. Скоро предприемачът издъхва. Тогава двойката отишла да извика кола за спешна помощ, а в това време и полиция.
 
От началото на 2022 година четирима топ съветски предприемачи, които са работили по друго време в газовите компании " Новатек " и " Газпром ", към този момент са открити мъртви. Във всички случаи главните версии на следствието са самоубийство.        
 
На 18 април Владислав Аваев, някогашен вицепрезидент на Газпромбанк, брачната половинка му и щерка му бяха открити мъртви в Москва.
 
 
На 19 април в испанския курорт Лорет де Мар бяха открити мъртви някогашният топ управител на „ Новатек “ Сергей Протосеня, брачната половинка и щерка му. Според съветските и испанските проверяващи органи (разбира се, без значение един от друг) и в двата случая мъжете са умъртвили дамите и дъщерите си, а по-късно са се самоубили.
 
Освен това по-рано - на 28 януари и 25 февруари - към този момент имаше две самоубийства на топ мениджъри на Газпром в Русия. И тези случаи също са доста сходни един с различен.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР