Руските власти наложиха санкции на ръководителя на японския кабинет Фумио

...
Руските власти наложиха санкции на ръководителя на японския кабинет Фумио
Коментари Харесай

Руските власти забраниха влизането в страната на министър-председателя на Япония

Руските управляващи постановиха наказания на ръководителя на японския кабинет Фумио Кишида, както и на други 62 японски жители. Това се показва в изказване на съветското външно министерство, оповестено на уеб страницата на външното министерство.

„ Администрацията на Фумио Кишида започва невиждана антируска акция, позволява неприемлива изразителност против Руската федерация, в това число клюка и директни закани. Неговото ехтене е от общественици, специалисти и представители на медиите на Япония, които са изцяло предубедени за отношението на Запада към страната ни. В сходство с този курс Токио подхваща на практика стъпки, ориентирани към раздробяване на добросъседските връзки, уронване на съветската стопанска система и интернационалния авторитет на страната ни “, се споделя в изказването.

Руското външно министерство уточни, че като се има поради такава линия от Токио и персоналните наказания, наложени от японското държавно управление против съветски жители, в това число висшето управление на страната, е взето решение за трайна възбрана на 63 японски жители да влизат в Руската федерация.. Сред тях са министър-председателят Кишида, генералният секретар на кабинета на министрите Хирокадзу Мацуно, външният министър Йошимаса Хаяши, министърът на защитата Нобуо Киши и редица други високопоставени чиновници.

По-рано в списанието " Международни въпроси " бяха оценени в детайли глобите, наложени от управлението на Япония против Русия, както и вероятни ответни ограничения от Москва. „ Що се отнася до реакцията на съветската страна на новите японски наказания, тя най-вероятно ще бъде от военно-политически темперамент.

Тук още веднъж е подходящо да се направи малко историческо отклоняване. В меморандума на руското държавно управление до държавното управление на Япония от 27 януари 1960 година се показва следното по отношение на опцията за прекачване на остров Шикотан и архипелага Хабомаи на Япония.

„ Съгласявайки се с прехвърлянето на тези острови на Япония след сключването на кротичък контракт, руското държавно управление посрещна желанията на Япония, взе поради националните ползи на японската страна и мирните планове, изразени по това време от японското държавно управление по време на съветско-японските договаряния.

Но руското държавно управление, като се има поради, че новият боен контракт, подписан от държавното управление на Япония, ориентиран против Съветския съюз, както и против Китайската национална република, не може да способства за прехвърлянето на тези острови на Япония за разширение на територията, употребена от непознати войски.

С оглед на това руското държавно управление смята за належащо да съобщи, че единствено при изискване, че всички задгранични войски бъдат изтеглени от територията на Япония и бъде подписан кротичък контракт сред Съюз на съветските социалистически републики и Япония, островите Хабомай и Шикотан ще бъдат трансферирани на Япония, както е планувано в Съвместната декларация на Съюз на съветските социалистически републики и Япония от 19 октомври 1956 година... “, се споделя в публикацията.

Превод: Европейски Съюз

Статия със знак " ФАЛШИВА НОВИНА " си заслужава да бъде прочетена!

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ, като опция срещу блокиране във Facebook:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР