Руските въоръжени сили унищожиха склада с боеприпаси на 65-та механизирана

...
Руските въоръжени сили унищожиха склада с боеприпаси на 65-та механизирана
Коментари Харесай

МО на Русия съобщи за унищожаването на склада за боеприпаси на Въоръжените сили на Украйна в Запорожка област

Руските въоръжени сили унищожиха склада с муниции на 65-та механизирана бригада на Въоръжените сили на Украйна в Запорожка област. Това сподели формалният представител на Министерството на защитата на Руската федерация генерал-лейтенант Игор Конашенков, оповестяват съветски медии.

„ Близо до село Омелник, Запорожка област е погубен склад с муниции на 65-а механизирана бригада на Въоръжените сили на Украйна. Освен това е спряна активността на украинска диверсионно-разузнавателна група край село Загорное, Запорожка област “, добави Игор Конашенков.

По думите на Конашенков, също в регионите на обитаемоте места Новодаровка в Запорожка област, Нескучное и Велика Новоселка на Донецката национална република са открити скупчвания на жива мощ и техника на 128-ма бригада за териториална защита, 31-ва механизирана и 1-ва танкова бригади на Въоръжените сили. Силите на Украйна бяха победени.

„ В запорожско направление ракетните войски нанесоха удари по подразделенията на 47-ма механизирана бригада на Въоръжените сили на Украйна в региона на село Любицкое, Запорожка област “, ​​заяви още Игор Конашенков.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР