Руските въоръжени сили са убили над 140 украински военнослужещи в

...
Руските въоръжени сили са убили над 140 украински военнослужещи в
Коментари Харесай

Руски обстрел по склад с боеприпаси – украински жертви в кола на магистрала

Руските въоръжени сили са умъртвили над 140 украински военнослужещи в Донецко направление и повече от 50 бойци в Херсонско направление през миналото денонощие.  За тези триумфи рапортува в ежедневната си сводка формалният представител на Министерството на защитата на Руската федерация генерал-лейтенант Игор Конашенков, представен от ТАСС.

В регионите на обитаемоте места Зализнянское, Красное и Тоненькое на Донецката национална република съветските сили унищожиха и две бронирани машини и две гаубици Д-30.

Руските войски са унищожили още три бойни бронирани машини, 14 автомобила и склад с муниции на 124-та бригада на украинските въоръжени сили в Херсонско направление на териториалната защита на украинските въоръжени сили, сподели още Конашенков.
 Предвиждането на съветската тактиката – неблагодарно упражнение
Предвиждането на съветската тактиката – неблагодарно упражнение

Опит да се открие рационалността на съветските офанзиви по Украйна

Според украинските медии обаче обстрелът по Херсон тази заран е по Николаевската автомагистрала , вследствие на което, по предварителни данни, са починали трима цивилни жители, а други петима са били ранени. Информацията е на ръководителя на държавната администрация на Херсонска област Олександър Прокудин. За последните 24 часа обстрелът на съветските военни по региона е бил 71 пъти с минохвъргачки, РСЗО, артилерия, танкове и безпилотни летателни апарати ", се споделя в отчета. Самият регионален център и покрайнините му са били обстрелвани 13 пъти.

След като при започване на ноември предходната година съветското командване взе " мъчно решение " и войските се изтеглиха от десния бряг на река Днепър , Херсон и покрайнините му са подложени на постоянен обстрел от съветската артилерия. Военни специалисти показват, че съветският обстрел на жилищните региони на Херсон е импровизиран, разхвърлян и не взема решение никакви военни задания.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР