Руските участници на пазара традиционно се страхуват от сътресения на

...
Руските участници на пазара традиционно се страхуват от сътресения на
Коментари Харесай

Експерт разказа как рублата ще премине “изпитанието на август”

Руските участници на пазара обичайно се опасяват от разтърсвания на валутния пазар през август, само че неприятните упования не постоянно се сбъдват, разяснява финансовият анализатор на “БитРивър ” Владислав Антонов.

Според специалиста през днешния ден няма аргументи за валутен скок на $ по отношение на рублата. Той също по този начин означи, че Банката на Русия оцени рекорден остатък по настоящата сметка през 2022 година на 243 милиарда $.

" Няма аргументи рублата да отслабне до началото на септември даже с 10 % по отношение на настоящия валутен курс. Днес не всичко е наред в стопанската система на Съединени американски щати и изключително в Европейски Съюз. Основни водещи знаци на стопанската система на Съединени американски щати сочат идна и най-вероятно най-тежката рецесия от 2008 година насам “, сподели Антонов.

Негативно въздействие върху националната валута може да има обръщането към политиката на слаба рубла и затвърждаването на тезите на Министерството на финансите, че за хармонизиране на бюджета равновесният курс на $ ще бъде в рамките на 70-80 рубли.

Според него вероятността рублата да се ускори до 50-55 рубли, като се вземат поради бюджетните задания и геоикономическото изостряне, не надвишава 20 % до началото на ноември.

Превод: В. Сергеев

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР