Руските специални служби от Федералната служба за безопасност (ФСБ) обявиха,

...
Руските специални служби от Федералната служба за безопасност (ФСБ) обявиха,
Коментари Харесай

Ликвидираха терористи, готвели атентат за изборите в Русия


Руските специфични служби от Федералната работа за сигурност (ФСБ) оповестиха, че са осуетили атентат до югоизточния град Саратов и са умъртвили " терористи ”, без да прецизират броя им.

" След оперативно-издирвателни дейности в Саратовска област, ФСБ предотврати терористичен акт, плануван от членове на законспирирана терористична клетка ”, беше обявено в изказване на службата.

" На 11 март, след опит за задържане в колата им нарушителите оказаха въоръжена опозиция на чиновниците по сигурността и в избухналата престрелка бяха смъртоносно ранени ”, допълват от ФСБ.

Службите разпространиха и видеоматериал, на който се виждат безжизнените тела на двама мъже покрай кола със счупени прозорци на заснежен път.

В официалното съобщение се споделя още, че са открити револвери ТТ и „ Макаров ”, ръчни гранати и взривно устройство с три кг TNT.

Според ФСБ, стартирано е следствие на " подготовка на атентат ", чието оповестяване става седмица преди президентските избори на 18 март и три месеца преди Световния шампионат по футбол в Русия.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР