Руските служби дадоха отговор на въпроса защо районът край Геленджик

...
Руските служби дадоха отговор на въпроса защо районът край Геленджик
Коментари Харесай

Русия се оправда с НАТО и за двореца на Путин

Руските служби дадоха отговор на въпроса за какво регионът край Геленджик на брега на Черно море, където се твърди, че е ситуиран дворецът на Владимир Путин, е зона, неразрешена за полети, съобщи РБК.

Наскоро задържаният опозиционер Алексей Навални разгласява огромно следствие, от което излиза наяве, че на брега на Черно море е издигнат дворецът на Владимир Путин, чиято стойност е над един милиард евро. В следствието се споделя, че доближени до Кремъл предприемачи имат връзка с палата, а регионът е неразрешена за полети зона, сходно на атомните централни и военните уреди.

Федералната работа за сигурност на Руската федерация отговори, че там не се позволяват самолети поради „ нарасналата интензивност на страните от НАТО”. Според съветските служби „ нарасналата разследваща интензивност на редица прилежащи страни, в това число тези, принадлежащи към блока на НАТО”, са причина регионът да бъде охраняван по този метод.

Самият президент Владимир Путин се разграничи от тази благосъстоятелност, а прессекретарят му Дмитрий Песков я приписа на „ бизнесмени ", чиято идентичност Кремъл не би могъл да разгласи. Авторът на следствието Алексей Навални беше задържан в Москва след полет от Германия. През годините той се трансформира в неуместен за Кремъл, тъй като разкриваше огромни корупционни схеми на властта. Международната общественост прикани той неотложно да бъде освободен от ареста.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР