Руските следователи са информирали един от адвокатите на опозиционния лидер

...
Руските следователи са информирали един от адвокатите на опозиционния лидер
Коментари Харесай

Руски следователи: Причината за смъртта на Навални остава неизвестна

Руските следователи са уведомили един от юристите на опозиционния водач Алексей Навални, че повода за гибелта му в пандиза към момента не е известна, разгласи говорителката на умрелия Кира Ярмиш.

От думите й в платформата X стана ясно, че на юриста е казано, че резултатите от нов обзор на тялото ще бъдат налични едвам идната седмица. Ярмиш упрекна чиновниците в „ неистина “, с цел да избегнат предаването на тялото на фамилията.

Тялото на съветския опозиционен водач Алексей Навални явно не е в моргата, където затворническите управляващи споделиха, че се съхранява, заяви по-рано екипът му в обществените медии. Адвокатът на Навални, който дойде в град Салехард с майката на умрелия Людмила, се обадил на номер в моргата и му било казано, че „ тялото на Алексей не е в моргата “, както настояват от пандиза, където е умрял.

По-рано Кира Ярмиш, говорителката на умрелия водач на съветската съпротива Алексей Навални, прикани тялото му да бъде върнато на фамилията „ неотложно “. Ярмиш съобщи, че майката на Навални е била известена през вчерашния ден, че той е умрял и тялото му е в Салехард, град покрай арктическия затвор, където е бил държан.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР