Руските парашутисти унищожиха с безпилотни самолети-камикадзе Куб“ станция за спътникова

...
Руските парашутисти унищожиха с безпилотни самолети-камикадзе Куб“ станция за спътникова
Коментари Харесай

Руското МО съобщи за унищожаване на сателитната комуникационна станция на ВСУ

Руските парашутисти унищожиха с безпилотни самолети-камикадзе „ Куб “ станция за сателитна връзка и две украински военни машини на десния бряг на Днепър в Херсонска област. Това споделиха от съветското министерство на защитата, оповестяват съветски медии.

„ Екипажи с муниции „ Куб “ на съветски парашутисти унищожиха станция за сателитна връзка и две машини на украинските въоръжени сили с персонален състав на десния бряг на Днепър в региона на Херсон “, се показва още в изказването.

По време на бойно дежурство екипажите на многофункционалните безпилотни летателни апарати Zala правят полети до тактически дълбочини за разузнаване, търсене на цели и в допълнение ориентиране на безстопанствени муниции „ Куб “ и „ Ланцет “, както и запис на заличаване на цели. По време на полет над територията на десния бряг на Днепър операторът на БЛА откри станция за сателитна връзка на украинските въоръжени сили. Неговите координати бяха неотложно предадени на командния пункт, след което той беше погубен от муниции " Куб ". Екипажът на разследващия дрон снима провалянето на сателитната информационна станция и нейното излизане от строя.

Две транспортни средства на украинските въоръжени сили с личен състав са били улучени по сходен метод.

 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР