Руските нашественици раниха тежко британски журналист. Това съобщи в понеделник,

...
Руските нашественици раниха тежко британски журналист. Това съобщи в понеделник,
Коментари Харесай

Руски военни раниха сериозно британски журналист СНИМКА

Руските нашественици раниха тежко английски публицист. Това заяви в понеделник, 14 март, основният прокурор на Украйна Ирина Венедиктова във По думите й представителят на медията е получил строшаване от шрапнел на двата крайници.

„ Фрактура на фрагмента на два долни крайника е диагноза „ съветски свят “, сложена от украински лекари на английски публицист. В момента журналистът е в интензивно лекуване под наблюдението на лекари. Бих желал да се обърна към нашите сътрудници – жител на вашата страна е бил на територията на Украйна, изпълнявайки публицистична задача. Диагнозата му е посочена нагоре. Този човек не е бил във военно оборудване, в което съгласно съветските публични лица те непрестанно се целят. Без да е във военно оборудване, той беше тежко ранен “, акцентира Венедиктова.

Главният прокурор добави, че информация за закононарушението е включена в ЕРДР и това произвеждане ще бъде съответно разследвано. Отбелязва се, че случаят е станал на 14 март към 16:00 часа.

Венедиктова за следващ път прикани държавните управления на западните страни да помислят за нуждата от въвеждане на зона, неразрешена за полети в небето над Украйна.

Името на журналиста не е оповестено, само че персоналната му карта, оповестена от Венедиктова, демонстрира името на Fox News. Това е американски кабелен новинарски канал.
 Снимка: facebook.com/irina.venediktova.31
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР