Руските медии почти със сигурност са били изненадани от бунта

...
Руските медии почти със сигурност са били изненадани от бунта
Коментари Харесай

Руските медии не бяха подготвени как да отразяват бунта на Пригожин

Руските медии съвсем сигурно са били сюрпризирани от протеста на " Вагнер " предишния месец и не са били готови по какъв начин да го отразят, заяви английското Министерство на защитата.

Одобрените от съветската страна медии дадоха отговор на протеста на групата " Вагнер " на 24 юни на три стадия, обявиха от министерството, където считат, че те в началото са били сюрпризирани от протеста и не са били готови за отразяването му, а Руската телевизия е запазила нормалната си стратегия.

След като протестът завърши, руските държавни медии да се пробвали да " поправят " изказванията, че силите за сигурност са били пасивни. По-късно те са разпространявали версията, че президентът Владимир Путин е триумфирал, като е осуетил протеста, като в същото време е избягвал кръвопролития, и се е стремял да сплоти страната зад президента. Чак седмица по-късно страната стартира да омаловажава смисъла на ръководителя на " Вагнер " Евгени Пригожин и протеста, като в същото време го очерни, се споделя в сводката на разузнаването.

Телеграм-каналите, сързани с " Вагнер ", също са мълчали евентуално заради държавна интервенция, до момента в който в това време Владимир Путин е подхванал извънредно значими публични задължения, с цел да показва мощ, допълват английските военни.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР