Руските медии обявиха, че президентът Владимир Путин ще направи важно

...
Руските медии обявиха, че президентът Владимир Путин ще направи важно
Коментари Харесай

Руски медии: Путин ще направи важно съобщение през новата седмица

Руските медии оповестиха, че президентът Владимир Путин ще направи значимо известие през новата седмица. Същевременно съветският президент е предстоящ в Минск за диалози с беларуския президент Александър Лукашенко, оповестява " Нова телевизия ".

Според преподавателя в Калифорнийския университет проф. Христофор Караджов съдейки по държанието на Вашингтон, не се чака положително развиване. " Тази седмица се разисква новият боен бюджет на Съединени американски щати за 858 милиарда $, с 45 повече от поисканото от Байдън. Тоест ще дадат повече, в сравнение с е изискал, няма да се пести за защита, а това приказва задоволително ", акцентира той.

" Лукашенко постоянно е имал двойнствена политика, остроумен е в това, което прави за себе си. Появиха се даже информации, че ще стартира въстание против Путин, което звучи неуместно ", уточни Караджов. 

Валерий Тодоров счита, че не е наложително упоменатото от съветските медии значимо известие на Путин да бъде направено по време на визитата му в Минск. " Явно или се приготвя атака, или се готви нова организация на дейностите в Украйна. Заговори се, че снабдяването в тила в недобра кондиция и доставката на храна в окупираните области е затруднена. Има съмнения, че Беларус може да се включи по-активно в бойните дейности. Може да се окажат правилни и двете версии ", допусна той.  

По думите му Путин повече от 3 години не е бил в Беларус, тъй че визитата му е опит за поддръжка на разговора сред двете страни. " Може би би трябвало да изключим интервенция на беларуски военни елементи в Украйна, а по-скоро логистична помощ. Появи се информация, че Украйна е готвела нападение против началника на съветския общоприет щаб Валерий Герасимов, само че Съединени американски щати са ги спрели поради заплахата от по-сериозна война ", сподели Тодоров.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР