Руските бойни кораби са напуснали военноморската база Тартус в Сирия.

...
Руските бойни кораби са напуснали военноморската база Тартус в Сирия.
Коментари Харесай

Руските бойни кораби напуснаха базата Тартус в Сирия

Руските бойни кораби са напуснали военноморската база Тартус в Сирия. Това заяви съветски народен представител пред Интерфакс, съобщи " Ройтерс ".

Владимир Шаманов, ръководител на съветската военна комисия в долната камара на Народното събрание, разясни, че корабите са напуснали средиземноморската база от съображения за сигурност. Той добави, че това е " естествена процедура ", когато има закани за офанзива.

Преди два дни беше обявено, че два американски разрушителя са се отправили към източната част на Средиземно море. Съединени американски щати заплашиха, че могат да ударят сирийските въоръжени сили поради изказвания за химическа офанзива в град Дума.

Междувременно " Ройтерс " оповестява, че турският президент Реджеп Ердоган е провел телефонен диалог с съветския водач Владимир Путин.

Източник от президентството на Турция разясни, че двамата са разискали развиването в Сирия и са се съгласили да поддържат тесни контакти.

По-рано Еродган беседва с президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп. По време на телефонния диалог двамата разискаха обстановката в Сирия. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР