Руски стратегически бомбардировачи прелетяха над неутралните води на Северно море,

...
Руски стратегически бомбардировачи прелетяха над неутралните води на Северно море,
Коментари Харесай

За да изгонят руски бомбардировачи: Дания и Нидерландия вдигнаха изтребители F-16

Руски стратегически бомбардировачи прелетяха над неутралните води на Северно море, заяви Министерството на защитата на страната. Холандското министерство на защитата съобщи, че е задействало два изтребителя F-16, когато е засякло самолетите да летят към въздушното пространство на Нидерландия. Датските F-16 са разпознали съветските самолети, само че бомбардировачите не са навлезли във въздушното пространство на Дания. От друга страна Русия организира годишния си боен конгрес в Кубинка, където съветският президент Владимир Путин направи послание към участниците посредством видеовръзка. Путин съобщи, че форумът ще спомогне за подсилване на военното съдействие изтъквам " в интерес на сигурността и стабилността в зараждащия се многополюсен свят ".
Русия е отворена за задълбочаване на софтуерното партньорство и съдействие с всички, които пазят националните си ползи и считат, че е значимо да изградим една неделима система за сигурност.
Владимир Путин - президент на Русия

Руският министър на защитата Сергей Шойгу благодари на задграничните делегации от над 70 страни за присъединяване им. Шойгу похвали военната промишленост на страната, като съобщи, че тя се е приспособила към работата в изискванията на наказания и е нараснала производството си. А министерството на защитата на страната съобщи, че ще оборудва подводниците си с ракети “Циркон ”.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР