Руски съд снощи постанови двугодишна присъда на жена от Санкт

...
Руски съд снощи постанови двугодишна присъда на жена от Санкт
Коментари Харесай

Рускиня остави бележка на гроба на родителите на Путин: „Отгледали сте изрод и убиец“

Руски съд нощес постанови двугодишна присъда на жена от Санкт Петербург, оставила записка на гроба на родителите на Владимир Путин, на която написа, че са „ отгледали урод и палач “, съобщи Асошиейтед прес, представена от Българска телеграфна агенция.

Съдът призна 60-годишната Ирина Цибанева за отговорна в опозоряване на погребални места, стимулирано от политическа ненавист. Адвокатът ѝ сподели, че тя не се е признала за отговорна, защото не е осквернила гроба физически и не е търсила гласност за действието си.

Бележката, която Цибанева оставила на охранявания гроб в навечерието на рождения ден на Путин през октомври, гласи: „ Родители на фанатик, вземете го със себе си. Той предизвиква толкоз доста болежка и проблеми. Целият свят се моли за гибелта му. Смърт за Путин. Отгледахте урод и палач “.

Откакто Путин изпрати войски в Украйна през февруари 2022 година, държавното управление стартира да репресира несъгласните с него по метод, невъобразим от времето на Съветския съюз.

В различен случай съветска държавна организация добави артиста Артур Смолянинов и някогашния консултант на украинския президент Олексий Арестович към листата с „ екстремисти и терористи “.

В изявление за европейското издание на самостоятелния съветски вестник „ Новая Газета “, оповестено през януари, Смолянинов сподели, че хипотетично би взел участие във военни дейности единствено на страната на Украйна.

Олексий Арестович подаде оставка, откакто съобщи в интернет, че съветската ракета, предизвикала гибелта на 45 души в град Днепър, е попаднала в жилищна постройка вследствие на дейностите на украинската противовъздушна защита.

 

Етикети: Владимир Путингробоскверняванеродителисъд
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР