Руски инфлуенсърки изразиха по необичаен начин недоволството си срещу световния

...
Руски инфлуенсърки изразиха по необичаен начин недоволството си срещу световния
Коментари Харесай

Руски инфлуенсърки нарязаха чанти Chanel

Руски инфлуенсърки показаха по необикновен метод недоволството си против международния фешън бранд Chanel. В профилите си в обществените мрежи редица известни рускини наразаха чанти, които костват по няколко хиляди лв..

Причината – откакто затвори магазините си на територията на Русия, стилният колос Chanel приключи и продажбата на свои артикули на хора, които се намират отвън Русия, само че има риск да занесат придобивките си там.

Според съветските инфлуенсърки това е „ русофобия “. Затова и те взеха решение да заловен ножиците.

Вижте тази обява в Instagram.

“Ако Chanel House не почита клиентите си, за какво ние да почитаме нея?” – това сподели съветският модел Виктория Боня в Instagram видео, оповестено в сряда. Виктория разрязва чантата си и захвърля настрани остатъците от нея.

Телевизионната водеща и актриса Марина Ермошкина употребява култивиран ножици, с цел да унищожи своя аксесоар Chanel:

“Нито една чанта, нито едно нещо не коства повече от любовта ми към родината,” написа тя към видеото. И заявява: “Срещу русофобията съм.”

“Продуктите на Chanel са единствено аксесоари, които в даден миг започнаха да се употребяват, с цел да унижават хора, мои сънародници, за дискриминация на база на народност, не мога да търпя това. Най-важни са правилата,” добави още Ермошкина.

Някои почитатели поддържаха дамите, само че други не скриха възмущението си, че инфлуенсърките показват проблема като по-голям проблем от ужаса, които Русия сее в Украйна.

Вижте тази обява в Instagram.

От Chanel House оповестиха, че ще продължат да поддържат глобите против Русия:

“Молим клиентите, за чието непрекъснато местопребиваване не сме сигурни, за удостоверение, че продуктите ни няма да бъдат употребявани в Русия. Разбираме, че това може да разочарова някои хора, само че работим по възстановяване на метода си,” разясниха от стилния бранд пред Business Insider.

Това не е първата контаакция на съветски инфлуенсъри против международните ограничавания, наложени на Русия поради войната, която тя стартира в Украйна –  още при започване на март някои поддържаха “националната пропаганда”, унищожавайки iPhone-и и изхвърляйки облеклата си от западни марки.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР