Руски боец с юнашката позивна Буря“ се появи на видео

...
Руски боец с юнашката позивна Буря“ се появи на видео
Коментари Харесай

„Черния брокер“. Затворник с 15-годишна присъда оглави подразделение на руската армия


Руски войник с юнашката позивна „ Буря “ се появи на видео в обществените мрежи и грозно напсува всички свои сънародници на фронта, които се оплакват, че министерството на защитата на Шойгу ги държи в апетит и бедност, не им дава муниции и ги праща като пушечно месо на първа линия.

Опозиционното издание „ Вёрстка “ първо разгласява видеото с изказването на бойците от поделение на съветското Министерство на защитата, наречена „ Щорм Z “. За пълководец на батальона се показва въпросният „ Буря “ – татуиран юначага с потник и зло изражение. Татуировката на бицепса му съставлява получовешко, полувълче лице и надпис: „ Човек за индивида е вълк “.

Във видеото „ Буря “ отхвърля бандата му да има каквито и да било проблеми със снабдяването. И с грозни псувни поучава „ сътрудниците “ си да не се оплакват от Министерството на защитата. Според него Шойгу им заплаща най-редовно заплатите, „ храни ни до спукване “ и изпраща филантропична помощ и оръжие.

„ Вёрстка “ откри, че под позивната „ Буря “ се крие Рустам Гуриев от Архангелска област. През 2019 година той е наказан на 15 години в затвор със непоколебим режим. Гуриев със своята тайфа, наречена „ Черните брокери “ хващали пенсионери и инвалиди и ги принуждавали да им подаряват или продават на безценица жилищата и къщите си. Жертви на гангстерите са станали най-малко 22 индивида, открил съдът тогава.

Днес на Рустам „ Буря “ Гуриев би трябвало да му остават към 12 години в строгата тюрма, само че той е на независимост, с автомат и в случай че оцелее на фронта, ще бъде опрощение. След което ще се върне в цивилизацията – измежду пенсионерите и инвалидите.

„ Щорм Z “ в действителност е тип частна военна компания, основана неотдавна по сходство на ЧВК „ Вагнер “, само че под шапката на съветската войска. Всички бойци в него са пандизчии, неизлежали присъдите си и съгласни да се бият в Украйна против опрощение от Путин. Между „ Вагнер “ и „ Щорм Z “ обаче има още една разлика – Пригожин предпочиташе убийци и крадци, само че не наемаше изнасилвачи и педофили. В „ Щорм Z “ всички са добре пристигнали.

Видеото на Гуриев и подчинените му бойци е в отговор на няколко други видеа, които гладни и полуубити пандизчии от други бригади на „ Щорм Z “ се оплакват от отношението на Министерството на защитата и от обстоятелството, че зад тях стоят така наречен „ заград-отряди “, които ги разстрелват на място, в случай че си разрешат да правят отстъпка от предната линия.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР