Руски бизнесмен предложи награда от 1 млн. долара за залавянето

...
Руски бизнесмен предложи награда от 1 млн. долара за залавянето
Коментари Харесай

Руски бизнесмен в САЩ предложи награда от 1 млн. долара за залавянето на Путин

Руски предприемач предложи премия от 1 млн. $ за залавянето на Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През, призовавайки военни офицери да го арестуват като военнопрестъпник.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 1790
" Обещавам да платя 1 000 000 $ на военния офицер (или офицери), който, спазвайки конституционния си дълг, арестува Путин като военнопрестъпник, според съветските и интернационалните закони, " разгласи в пост във Фейсбук живеещият в Калифорния вложител в областта на криптовалутите и основен изпълнителен шеф на Transparent Business Алекс Конанихин.



Конанихин твърди в поста си, че Путин не е законен президент на Русия, защото е нарушил съветската конституция, като е " отстранил свободните избори " и е " убивал съперниците си. "   Конанихин споделя пред Insider, че не е посещавал Русия от 1992 година На въпрос дали се опасява от възмездие от страна на Путин, той споделя: " Известно е, че Путин убива съперниците си. Сега обаче има милиони такива. "

По данни на Vice, преди време положението на Конанихин се е оценявало на 300 млн. $. Той получава политическо леговище в Съединени американски щати през 1999 година, само че е изложен на риск от депортация, когато статутът му е лишен четири години по-късно, преди да бъде възобновен още веднъж през 2007 г.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР