Руската ваксина беше първата, но тя не мина през европейската

...
Руската ваксина беше първата, но тя не мина през европейската
Коментари Харесай

Д-р Симидчиев: Притеснението за ваксините идва от неинформираността

„ Руската ваксина беше първата, само че тя не мина през европейската регулация. Ако си подадат документите и дават отговор на нужните условия, не виждам проблем да бъде утвърдена “. Това съобщи в предаването „ Референдум “ по Българска национална телевизия пулмологът доктор.
„ Притеснението за имунизациите идва от неинформираността. Ваксината съставлява проекта за ключа, който влиза в нашата клетка и основава имунитета. Когато ключът на вируса нападна организма ни, той не може да влезе “, обясни пулмоплогът.
 Д-р Симидчиев: Пандемията няма да изчезне внезапно, ще се оправяме с нея като с други хронични болести Д-р Симидчиев: Пандемията няма да изчезне внезапно, ще се оправяме с нея като с други хронични болести
„ Първите дози с ваксина ще бъдат незадоволителни за имунизирането на всички искащи. Тези, които имат подозрения, ще видят резултата от п...
„ Очаквам тези, които се имунизират, да не се разболеят и да не получат затруднения, в случай че са били заболели. Очаквам обществената изолираност да бъде отпусната, а ограниченията отстранени. Само имунизацията ще ни помогне да изградим колективен имунитет “, безапелационен бе експертът. Той отхвърли опцията имунизацията да навреди на някого, който към този момент е изкарал ковид. „ Поставянето на имунизацията може да ускори имунитета на преболедувалите. Няма да има странични резултати. Това обаче ще е загуба на доза за различен пациент, който не е боледувал от COVID-19 и се нуждае от тази ваксина “, безапелационен е доктор Симидчиев.
В предаването стана ясно, че 49,8% от далите отговор в анкетата на " Алфа Рисърч " не считат да се имунизират, а 46,7% имат намерение да го създадат. Без мнение са 3,5% от запитаните. 50,6% от запитаните разчитат, че ще има добра организация на имунизацията в страната, 45,6% нямат терзания за сигурността на имунизациите, а 45,3% считат, че това е единственият късмет на човечеството да се пребори с COVID-19. Едва една трета от присъединилите се в допитването са на мнение, че към този момент има задоволително информация за имунизациите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР