Руската страна внимателно и прецизно ще проведе разследване на терористичната

...
Руската страна внимателно и прецизно ще проведе разследване на терористичната
Коментари Харесай

Захарова: Русия внимателно разследва атентата

Руската страна деликатно и точно ще организира следствие на терористичната офанзива в Crocus City Hall и няма да даде мотив на уредниците да се " хващат " за грешки. Това заяви пред ТАСС формалният представител на съветското външно министерство Мария Захарова.

" Ние разбираме, че стилът и обстоятелствата, потвърждаващи предходните дейности на киевския режим, подкрепян от Запада, могат и явно водят до подобаващи изводи, само че въпреки всичко би трябвало да изчакаме резултатите от следствието.   Това би трябвало да се направи деликатно, тествано, в това число и поради паметта на починалите, на жертвите, тъй като не би трябвало да даваме мотив на тези, които проведоха тези терористични офанзиви - не просто ги направиха, а ги проведоха - да се придържат към някакви грешки ", означи дипломатът.
 Путин: Знаем кой е стрелял, в този момент желаеме да знаем поръчителя
Путин: Знаем кой е стрелял, в този момент желаеме да знаем поръчителя

" Радикални ислямисти " направили нападението в Москва, само че и Киев е отговорен

Захарова напомни и думите на съветския президент Владимир Путин, който акцентира, че следствието на терористичната офанзива би трябвало да се организира " в най-висока степен професионално, обективно, без политически пристрастия ".

Руският министър на защитата Сергей Шойгу по време на диалога си с френския си сътрудник Себастиен Лекорню съобщи, че Русия разполага с информация за украинската диря в организирането на терористичната офанзива .

" Има информация за украинска диря в организацията на терористичната офанзива ", заяви след договарянията съветското министерство на защитата.
 Франция твърди Русия, че Украйна не стои зад атентата
Франция твърди Русия, че Украйна не стои зад атентата

Ръководителят на френското министерство на въоръжените сили Себастиан Лекорню в телефонен диалог с съветския си сътрудник Сергей Шойгу

съветското разузнаване, че има данни за подготвяна терористична офанзива. Москва призна за получения сигнал от Вашингтон, само че се оправда, че той не бил доста съответен. 
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР